Джекі Чан після двохсот фільмів нарешті отримав почесний "Оскар"

Джекі Чан після двохсот фільмів нарешті отримав почесний "Оскар"

Фото: Reuters

Актор не очікував отримати цю нагороду. 

Популярний у всьому світі майстер східних єдиноборств та актор Джекі Чан отримав почесний "Оскар" за видатний внесок у кінематограф.

Джекі Чану вручили цю нагороду 12 листопада на церемонії у розважальному комплексі Hollywood and Highland Center в Лос-Анджелесі, повідомляється в Twitter Американської академії кіномистецтв.

62-річний актор, незважаючи на свою тривалу кар'єру в кінематографі, не очікував отримати престижний "Оскар".

 

 

"Я ніколи не міг собі уявити, що отримаю таку нагороду. Я досі пам'ятаю той момент, яким я найбільше пишаюся, коли отримав нагороду за бойову хореографію. У той час я не знав багато про режисуру, я просто знав, як послідовно поставити бойові сцени і трюки. Отримання цієї почесної нагороди, своєю чергою, підняло мої почуття на новий рівень", - сказав Джекі Чан виданню AP.

Нагадаємо, Джекі Чан - один з найпопулярніших героїв бойовиків в світі, він відомий своїм акробатичним бойовим стилем, комедійним даром, а також використанням найрізноманітніших "підручних засобів" у боях. У кіно він з 12 років.

За всю кар'єру жодного разу не зіграв негідника. Це проти його суті, і жоден гонорар не зміг би переконати його, навіть на екрані, стати злочинцем. Джекі Чан знімався у таких відомих фільмах, як "П'яний майстер", "Обладунки Бога", "Шанхайські лицарі "," Навколо світу за 80 днів " і багатьох інших.

Читайте також: Оскар 2021: всі номінанти

Повʼязані теми:

Наступна публікація