Після вибуху в Нью-Йорку знайшли ще один підозрілий пристрій

Після вибуху в Нью-Йорку знайшли ще один підозрілий пристрій

Фото: Reuters

Цей предмет може бути вибухівкою. 

Незабаром після вибуху в Нью-Йорку знайшли підозрілий предмет, який може бути ще одним вибуховим пристроєм.  

Про це повідомляє телеканал CNN.

Це скороварка, із центру верхньої частини якої виходять дроти темного кольору. До її зовнішнього боку посрібленим скотчем прикріплено невеликий пристрій, також темного кольору. Поки ні в кого з посадових осіб немає інформації, що перебуває всередині скороварки.

Фото: CNN

Нагадаємо, близько 20:30 вечора суботи, 17 вересня (03:30 18 вересня за київським часом), в районі Челсі на Манхеттені, у будинку 135 по Західній 23-й стріт, між Шостою і Сьомою авеню прогримів вибух.

Вибуховий пристрій, за попередніми даними, було закладено в сміттєвий контейнер. Рух поїздів метро між Пенсільванським вокзалом і Чамберс-стріт було призупинено. Прилеглі вулиці одразу ж перекрили, а людей евакуювали.

За даними керівника поліції Нью-Йорка Джеймса О'Ніла, під час вибуху поранення отримали 29 людей. Їхнім життям ніщо не загрожує. Крім того поліція Нью-Йорка попросила мешканців допомогти із розслідуванням вибуху. "ВАЖЛИВО: Всіх, у кого є інформація, просимо поділитися, зателефонувавши за номером 800577TIPS", йдеться в заяві поліції".

Повʼязані теми:

Наступна публікація