Подробиці, фото і відео нового нападу у Німеччині: сирієць зарубав мачете вагітну жінку

Зловмисника збив водій BMW, перш ніж його затримала поліція.

Жертвою нападу сирійського біженця у німецькому місті Ройтлінген стала вагітна жінка, чоловік і ще одна жінка отримали поранення.

Очевидці розповідають, що нападник був не сповна розуму, передає Daily Mail.

"Він повністю з'їхав з глузду. Він біг зі своїм мачете навіть позаду патрульної машини", - розповів один з очевидців.

Після цього чоловіка з мачете збив водій BMW, сирієць впав на землю і більше вже не вставав. Завдяки швидким діям поліції нападника затримали за декілька хвилин.

Німецькі ЗМІ повідомляють, що мотиви нападу поки що неясні . Представник поліції Бьорн Ройш розповів, що за словами свідків, 21-річний чоловік мав суперечку з жінкою, яка працювала у кіоску з продажу шашлику, перш ніж напасти на неї. Поліцейський додав, що інцидент не несе ознаки терористичного акту, злочинець діяв сам.

У поліції також повідомили, що сирієць намагався отримати статус біженця у Німеччині, був відомий правоохоронцям завдяки попереднім інцидентам, під час яких він завдав травми іншим людей. Коли ця людина прибула до Німеччини і що це були за інциденти, поліція не повідомила.

Нагадаємо, цього тижня у Німеччині сталися два напади з великою кількістю жертв. Спочатку у Баварії афганський підліток напав на пасажирів потягу із сокирою та ножем і при цьому кричав "Аллах акбар!". Унаслідок нападу троє людей отримали серйозні травми і ще кілька були поранені. 14 людей пройшли лікування від шоку. Нападник зміг втекти з поїзда, але поліція кинулася наздоганяти його і застрелила. Під час обшуку помешкання біженця поліція виявила розписаний від руки прапор ІДІЛ.

Увечері 22 липня невідомий влаштував стрілянину в Олімпійському торговому центрі в Мюнхені. Пізніше стало відомо про 10 загиблих і 35 поранених. Нападником виявився 18-річний німець іранського походження. Тіло підозрюваного знайшли на одній з вулиць, яка знаходиться недалеко від торгового центру "Olympia" - він покінчив життя самогубством. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація