"Поховані" під снігом. ЗМІ показали рятувальну операцію заручників лавини в італійському готелі

На момент сходження лавини в готелі перебувало до 30 людей.

Унаслідок сходження лавини на невеликий готель у центральній Італії до 30 людей, відвідувачів та працівників готелю опинилися під завалами снігу.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на дані місцевих чиновників і ЗМІ.

"Близько 30 людей вважаються зниклими безвісти, серед них гості та працівники готелю "Ріджопіано" в Фаріндолі", — процитували італійські ЗМІ Фабріціо Курчо, начальника департаменту із захисту цивільних осіб в Італії.

Інші чиновники заявили, що поки занадто рано говорити про загиблих, адже рятувальна операція ще не завершилася. Її ускладнили 5-метрові снігові завали, які вкрили гірський хребет Гран-Сассо в центральному регіоні Абруццо протягом останніх днів.

Відомо, що двоє чоловіків на момент сходження лавини перебували надворі, а не всередині готелю.

"Я вижив, тому що я пішов забрати деякі речі зі свого авто", — розповів Джиамперо Парете медикам, один із чоловіків, яким вдалося врятуватися від лавини.

"Ми скидаємо наші рятувальні підрозділи з вертольотів, і вони починають копати", — сказав Люка Карі, речник національних пожежних команд Італії.

Нагадаємо, раніше італійські ЗМІ повідомили про знайдені тіла кількох загиблих в італійському готелі "Ріджопіано", який напередодні накрила лавина після серії землетрусів у центральній частині країни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація