Поліція Стамбулу затримала підозрюваного у кривавому теракті

Поліція Стамбулу затримала підозрюваного у кривавому теракті

Фото: Reuters

Ім'я затриманого  поки не повідомляють.

Поліція Стамбулу затримала підозрюваного в причетності до вибуху в центрі Стамбула, в результаті якого загинули п'ятеро людей.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на турецький телеканал NTV.

Як інформує ЗМІ, прокуратура вже призначила слідчих з відділу по боротьбі з тероризмом для розслідування інциденту. Ім'я затриманого не повідомляється, оскільки  в Туреччині діє тимчасова заборона на розголошення деяких подробиць розслідування терактів.

Раніше, 19 березня, в Стамбулі на популярній у туристів вулиці Істікляль вибухнув терорист-смертник: за попередніми даними, в результаті атаки загинули п'ять осіб (у тому числі сам бойовик), поранено 20.

Нагадаємо, що ще один вибух стався 13 березня на автобусній зупинці в самісінькому центрі турецької столиці — поблизу одного з офісів глави уряду — в момент великого скупчення людей. За попередньою інформацією, замінований автомобіль вибухнув, перебуваючи між двома автобусами.

За іншими даними, автомобіль смертника врізався в один з автобусів. За останніми даними, в результаті теракту загинули 37 людини, серед них один або двоє — смертники. У лікарні доставлено 125 чоловік, 19 знаходяться в критичному стані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація