Політика Клінтон в Сирії може призвести до третьої світової війни - Трамп

Політика Клінтон в Сирії може призвести до третьої світової війни - Трамп

Фото: Reuters

Вибори в США відбудуться 8 листопада.

Політика кандидата в президенти США від демократів Гілларі Клінтон в Сирії може призвести до конфлікту з Росією і навіть третьої світової війни.

Про це заявив її суперник по передвиборній гонці республіканець Дональд Трамп, - пишуть РИА Новости.

"Гілларі принесла бруд і катастрофу в Ірак і Сирію, що привело туди "Ісламську державу". Тепер вона хоче почати справжню війну в Сирії і конфлікт із володіє ядерною зброєю Росією", — сказав Трамп на мітингу своїх прихильників у штаті Нью-Гемпшир.

За його словами, "це може серйозно призвести до третьої світової війни". "Я думаю, вона — дуже нестабільна особистість", — резюмував Трамп. Вибори у США відбудуться 8 листопада.

Раніше телеканал ABC і газетою The Washington Post оприлюднили результати опитування, згідно з яким, Трамп випереджав Клінтон на один процентний пункт. За нього були готові віддати голоси 46% респондентів, а за Клінтон - 45%.

Раніше Держдепартамент США відновив розгляд справи з приводу використання Клінтон особистого сервера для ведення службового листування по електронній пошті в період її керівництва відомством.

Скандал розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти, коли обіймала посаду держсекретаря. Сама Клінтон раніше запевняла, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі своєї особистої електронної адреси.

Кандидат у президенти заявила про впевненість, що розслідування з приводу нових електронних листів, які ФБР виявило, призведе до порушення проти неї кримінальної справи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація