Понад 150 тварин згоріли заживо у притулку в Росії

Понад 150 тварин згоріли заживо у притулку в Росії

Понад 150 тварин згоріли заживо у притулку в Росії

Фото: YouTube/Mnogo.Media

Вижити вдалося 20 собакам та кільком кішкам.

У звіринці в Кемеровській області Росії спалахнула пожежа, внаслідок якої загинуло 140 собак та 65 котиків. Притулок для тварин згорів дощенту.

На думку засновниці притулку Тетяни Медведєвої, пожежа сталася внаслідок підпалу. За її словами, місцевим жителям не дуже подобалося сусідство зі звіринцем, передає видання Slon.

"У притулку було 140 собак і 65 кішок. Наразі вижило 20 собак і кілька кішок. Згоріло все дощенту, але найбільша шкода - це тварини, які помирали в страшних муках ", - сказала вона.

В МНС, своєю чергою, повідомляють, що загоряння сталося через порушення правил експлуатації електрообладнання. Цю версію Медведєва спростувала. Жінка зазначила, що за кілька хвилин до пожежі співробітниця притулку пішла у приміщення, де ночують чергові. Згодом вона почула шум і вибігла на вулицю. Там вона побачила, що горить та частина притулку, де живуть тварини. За словами Медведєвої, там немає ніякої техніки чи провіддя. 

Нагадаємо, раніше у Київській області в селі Лехнівка Баришівського району згоріла ферма із більш як сотнею тварин. Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що господар підприємства додатково зберігав велику кількість сіна в цьому приміщенні, і пожежа швидко набирала обертів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація