Посмішки крізь сльози та "фіолетовий дощ". Як у США прощалися із легендарним Прінсом

Мерію Лос-Анджелеса підсвітили фірмовим кольором виконавця. 

 У США прощалися із американським рок-музикантом Прінсом, який помер 21 квітня у 57-річному віці.

Фанати творчості одного із найвпливовіших виконавців 80-х та 90-х танцювали та посміхалися, аби згадати, яким було життя Прінса. Дехто із людей не зміг втримати сліз. У натовпі було багато фанів Прінса зі свічками і квітами фіолетових відтінків – на честь одного з найпопулярніших хітів музиканта "Purple rain" (Фіолетовий дощ).

Будівлю мерії Лос-Анджелеса, відому як Сіті-хол, також підсвітили "фірмовим" кольором Прінса. 

Як повідомлялося раніше, вчора, 21 квітня, тіло американського співака Прінса знайшли у ліфті його студії Paisley ParkПерші поліцейські, які прибули на виклик, застосували штучне дихання, але не змогли привести музиканта до тями. Причин смерті Прінса поки не повідомляли. 

Відомо, що 15-го квітня зірці надали медичну допомогу. Йому стало погано на борту приватного літака, тому було прийнято рішення про аварійну посадку у Іллінойсі. До цього співак скасував два концерти через стан здоров'я. Медики стверджували, що Прінс Роджер Нельсон останні два тижні хворів на грип.

Прінс - лауреат премій "Греммі", "Оскар" і "Золотий глобус". У 2005-му році його ім'я було занесено до Зали слави рок-н-ролу. Пік популярності нині покійної зірки припав на середину 1980-х років, а загалом за усі роки творчої діяльності артист випустив 20 платівок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація