Посольство у Туреччині радить українцям до кінця листопада уникати прогулянок Анкарою

Посольство у Туреччині радить українцям до кінця листопада уникати прогулянок Анкарою

Фото: Reuters

Українським туристам радять утриматися від довготривалого перебування у метро та на зупинках громадського транспорту.

В Анкарі можливі теракти протягом 17 жовтня-30 листопада 2016 року, тому забороняється проведення мітингів, демонстрацій, зборів на площах, вулицях, в парках та в закритих приміщеннях.

Про це інформує українське посольство в Туреччині. 

Також посольство України в Туреччині рекомендує громадянам, які постійно проживають, тимчасово перебувають в провінції Анкара або планують приїзд до столиці Туреччини, утриматись від відвідування без необхідності центру міста та публічних місць, довготривалого перебування в аеропорту, вокзалах, на зупинках громадського транспорту, зокрема, метро, поблизу поліцейських відділків та постів, органів державної влади та місцевого самоврядування.

У випадку потрапляння в надзвичайну ситуацію просимо по можливості невідкладно повідомити посольство за телефонами гарячої лінії: +905336176273, +90553 710 1566 та +90 533 619 82 75.

Нагадаємо, що раніше в турецькій провінції Газіантеп поліцейські вбили лідера місцевого осередку терористичної організації "ІД".

Мехмет Кадір Джебаел був "мозковим центром" організації на території провінції, планував дії бойовиків в регіоні і забезпечував їхню підтримку. 

Правоохоронці попередили теракт в Анкарі: оточені підозрювані підірвали себе

Правоохоронці попередили теракт в Анкарі: оточені підозрювані підірвали себе

Повʼязані теми:

Наступна публікація