Потужний землетрус сколихнув сім американських штатів

Потужний землетрус сколихнув сім американських штатів

Потужний землетрус сколихнув сім американських штатів

Фото: NBC

Осередок залягав на глибині 6,6 кілометра.

У суботу, 3 вересня, в американському штаті Оклахома стався землетрус магнітудою 5,6 балів. Землетрус зафіксовано в 14 кілометрах на північний захід від міста Пауні. Осередок залягав на глибині 6,6 кілометра.

Як повідомляє CNN із посиланням на Геологічну службу США, підземні поштовхи відчували мешканці 6 інших штатів - Канзасу, Арканзасу, Міссурі, Техасу, Небраски і Айови.

Інформація від місцевої влади про можливі руйнування інфраструктури або постраждалих не надходила. Однак, як інформує видання, потужний землетрус не завдав значних ушкоджень.

Нагадаємо, що кількість загиблих в результаті масштабного землетрусу в Італії становить 291 особи. Найбільше жертв у Аматріче, зараз підтверджено інформацію 230 загиблих. Саме в цьому місті кількість загиблих постійно зростає. У Аккумоле результаті землетрусу померло 11 осіб, в місті Аркуата-дель-Тронто кількість жертв досягла 49 осіб.

У лікарнях перебувають 388 постраждалих, 40 з них - у критичному стані. 2500 чоловік залишилися без даху над головою. Ще багато людей перебувають під завалами.

Місцева влада відзначає, що надії знайти під завалами живих практично немає.

"Тільки диво допоможе дістати наших друзів живими з-під завалів, але ми все ще продовжуємо копати, бо багато з них пропали", - заявив журналістам мер Аматріче Серджіо Пироцце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація