"Повстання динозаврів". У США протестували проти призначення друга Путіна держсекретарем

Тіллерсон виступає перед комітетом Сенату. 

У США активісти у костюмах динозаврів та чудернацькому одязі влаштували акцію протесту проти призначення на пост державного секретаря Рекса Тіллерсона.

Кандидатуру глави нафтової компанії ExxonMobil на пост політика, що відповідатиме за зовнішню політику Сполучених Штатів, раніше визначив обраний американський президент Дональд Трамп.

Сьогодні, 11 січня, Тіллерсон має виступити із промовою в комітеті Сенату США із закордонних справ під час слухань щодо його затвердження на посаді.

Захід супроводжується акцією протесту. На Капіталійському пагорбі зібралися демонстранти у костюмах динозаврів, жінки із рожевими тіарами та чолов'яга у перуці, схожою на зачіску Трампа, із доларами на костюмі.

Нагадаємо, новообраний президент США Дональд Трамп обрав новим держсекретарем США керівника найбільшої приватної нафтової компанії ExxonMobil Рекса Тіллерсона, який має "зв'язки з Росією".

Американський бізнесмен, який отримав у Кремлі орден "Дружби", відомий своїми тісними дружніми відносинами з РФ та особисто президентом Володимиром Путіним і закликами скасувати санкції.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація