Позиція абсолютної сліпоти. Пєсков охарактеризував дії колишньої адміністрації США щодо України

Позиція абсолютної сліпоти. Пєсков охарактеризував дії колишньої адміністрації США щодо України

Фото: Reuters

Також Пєсков зазначив, що наразі він не впевнений, чи змінеться ця позиція при новій американській адміністрації.

Позиція колишньої офіціальної влади США була "позицією абсолютної сліпоти", і вона була не конструктивною. Так охарактеризував дії колишньої американської адміністрації щодо українського питання прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає Інтерфакс.

Так, в інтерв'ю програмі "Вести в суботу" Пєсков зазначив, що "старі" американці замість того, щоб готуватися до інавгурації свого майбутнього президента, вирушили до Києва".

"Карета скоро перетвориться на гарбуз. І скоро проб'є опівночі. А вони поспішили до Києва, щоб застовпити свою позицію абсолютної сліпоти по периметру і виключно концентрації на Києві усілякого спонсорства, провокацій на кордоні з боку Збройних сил України і так далі", - сказав Песков, маючи на увазі візит до Києва колишнього віце-президента США Джо Байдена.

Також Пєсков зазначив, що наразі він не впевнений, чи змінеться ця позиція при новій американській адміністрації, однак це можна буде побачити вже скоро.

"Така позиція неконструктивна. У якому руслі вона буде змінюватися, як вона буде трансформуватися, чи буде нова модальність позиції США по Україні сприяти врегулюванню, ми разом з вами побачимо зовсім скоро", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, раніше Дмитро Пєсков заявив, що не має сумнівів щодо готовності Володимира Путіна до зустрічі з новим американським президентом Дональдом Трампом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація