Пранкери, які надурили Савченко фальшивим листом від Порошенка, не хочуть розігрувати Путіна

Пранкери, які надурили Савченко фальшивим листом від Порошенка, не хочуть розігрувати Путіна

Фото: ВВС

Вован і Лексус кажуть, що займають проросійську позицію.

Пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) заявили, що не хочуть розігрувати президента Росії Володимира Путіна.

"Ну, поки у нас такого наміру немає і ми не хочемо робити такі речі", - сказали вони в інтерв'ю Бі-бі-сі.

Пранкери кажуть, що спочатку хочуть розіграти президента України Петра Порошенка, потім "когось із Європи" и президента США Барака Обаму. "А потім вже будемо думати з приводу Головного Вована", - кажуть вони.

Також пранкери заявили, що займають прокремлівську позицію, тому не хочуть розігрувати російських чиновників.

"Ми все-таки спрямовані на те, щоб робити те, що необхідно Росії, і ми розуміємо, що деякі записи, в тому числі такі, що компрометують, завдали б шкоди нашій країні, тому що цими записами стали б спекулювати інші політичні сили, отримуючи на цьому свої дивіденди. Ми вважаємо, що з корупціонерами та іншими чиновниками треба в будь-якому випадку боротися. Але треба розглядати кожен конкретний випадок і зробити так, щоб в політичному плані це не зашкодило країні", - сказали вони.

Також пранкери запевняють, що не працюють на ФСБ і не отримують гроші за свої розіграші.

Нагадаємо, 4 березня Надія Савченко, яку утримують в СІЗО в РФ, оголосила сухе голодування. Адвокати льотчиці повідомили, що стан її здоров'я значно погіршився - Савченко почала страждати лихоманкою, тахікардією і тільки за одну добу втратила чотири кілограми. Під час заключного слова незаконно арештована українка проголосила, що в Росії неодмінно буде свій Майдан і показала суду середній палець.

Після цього в Twitter адвоката Надії Савченко з'явилося лист "від президента України Петра Порошенка"завдяки якому Савченко погодилася припинити сухе голодування. Пізніше Марк Фейгін заявив, що лист виявилося фальшивим, відповідальність за нього взяли на себе пранкери "Вован" і "Лексус".

Російські пранкери взяли на себе відповідальність за фальшивого листа до Савченко

Російські пранкери взяли на себе відповідальність за фальшивого листа до Савченко

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація