Back in USSR. Росія відсвяткувала день народження кривавого вождя

22 квітня виповнилося 146 років з дня народження Леніна.

У п'ятницю, 22 квітня, виповнилося 146 років з дня народження Леніна. Вшанувати пам'ять вождя пролетаріату прийшли сотні мешканців Москви, а також лідер КПРФ Геннадій Зюданов, депутати партії та боєць змішаного стилю Джефф Монсон.

Як повідомляє ТАСС, хода комуністів до мавзолею розпочалася від пам'ятника маршалу Жукову. На чолі колони йшли лідер комуністичної партії Геннадій Зюганов, голова Московського міського комітету КПРФ Валерій Рашкін та відомий боєць Джефф Монсон. На відміну від своїх супутників, одягнених в чорні костюми і червоні галстуки, Монсон прийшов до мавзолею в тренувальних штанях, кедах, толстовці і футболці з написом "СССР".

"Ленін - один з найгеніальніших в світі вчених, політиків, публіцистів і державних діячів. Багато хто намагався поліпшити життя людства, але далеко не всім це вдалося", - сказав лідер КПРФ.

"Ленін перший в історії людства запропонував побудувати царство справедливості, де праця, дружба і повага до дітей, жінок і людей похилого віку визначали сутність всієї політики держави", - зазначив він.

Нагадаємо, нещодавно у Росії пройшло опитування стосовно того, чи потрібно перемістити тіло вождя з мавзолею. За результатами, більшість громадян РФ вважають, що тіло Леніна слід поховати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація