Правозахисники заявили, що РФ завдала нових ударів по Алеппо

Правозахисники заявили, що РФ завдала нових ударів по Алеппо

Ілюстрація / Фото: Reuters

У соцмережах поширюються відеозапис наслідків авіанальоту.

Літаки російських ВКЗ відновили удари по житлових кварталах на сході Алеппо, що знаходяться під контролем повстанців у Сирії.

Про це пише ВВС.Russian.

За словами сирійських активістів, місто піддається найбільш масованому бомбардуванню за останні дні. За їх свідченнями, в результаті авіанальоту вбито 25 осіб, включаючи дітей.

Як повідомив Сирійський центр моніторингу за правами людини, російські бойові літаки скинули так звані протибункерні заряди, а також інші авіабомби на східні квартали міста. У соцмережах поширюються відеозаписи наслідків авіанальоту. На видеокадрах видно загорнуті в тканину дитячі тіла і засмучених батьків поруч з ними.

У місті залишилося тільки 11 працездатних машин швидкої допомоги, оскільки п'ять екіпажів були втрачені при бомбардуваннях. Бомбардування відбулися після короткочасного затишшя.

Раніше правозахисники підрахували, що російські бомбардувальники протягом останнього року вбили майже 9,5 тисяч сирійців. Втричі більше людей отримали поранення.

Повним припиненням співпраці з Росією щодо сирійського питання пригрозили Москві у Вашингтоні після посилених обстрілів Алеппо. В Кремлі відповіли, що і далі будуть підтримувати режим Башара Асада.

РФ поновила бомбардування Алеппо, є загиблі

РФ поновила бомбардування Алеппо, є загиблі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація