Прес-секретар Путіна зізнався, що не читав збірник цитат свого боса

Прес-секретар Путіна зізнався, що не читав збірник цитат свого боса

Пєсков не знає, хто розсилає цитатник Путіна чиновникам / Фото: Дмитрий Азаров / Коммерсантъ

Пєсков також не знає, хто розсилає книгу російським чиновникам.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков запевняє, що не бачив і не читав збірник цитат Володимира Путіна "Слова, що змінюють світ", який масово розсилають чиновникам. Про це він повідомив журналістам у понеділок, 28 грудня.

За словами Пєскова, він бачив повідомлення про розсилці книги "в загальному потоці". Він додав, що бачив у публікаціях, що книгу розсилало управління внутрішньої політики Кремля.

"Я б не сказав, що це централізовано розсилалися від адміністрації президента. Це або управління внутрішньої політики могло підготувати, або якісь інститути", — сказав він.

Кремль розіслав книгу "Слова, що змінюють світ. Ключові цитати Володимира Путіна" губернаторам, спікерам регіональних заксобраний, деяким депутатам Держдуми, представникам ЗНФ (членам центрального штабу, регіональним співголовам і головам виконкомів), членам ради Громадської палати і секретарям регіональних палат.

Отримають книгу в подарунок і чиновники внутрішньополітичного управління Кремля.

На майже 400 сторінках збірки зібрані 19 виступів і статей Путіна в хронологічному порядку. Його видало рух "Мережа", регулярно отримує державні гранти. На які кошти була випущена книга, не повідомляється.

Путін звинуватив спекулянтів у зниженні життєвого рівня росіян

Путін звинуватив спекулянтів у зниженні життєвого рівня росіян

Повʼязані теми:

Наступна публікація