Президент Кіпру про захоплення літака EgyptAir: Все завжди пов'язано з жінкою

Президент Кіпру про захоплення літака EgyptAir: Все завжди пов'язано з жінкою

Фото: Reuters

Викрадач попросив про зустріч зі своєю колишньою дружиною.

Сьогодні, 29 березня, президент Кіпру Нікос Анастасіадіс заявив, що захоплення єгипетського літака А320 не пов'язане з тероризмом.

"Ми будемо робити все можливе, щоб звільнити всіх неушкодженими, щоб покласти край цій безпрецедентній (події - ред.). У будь-якому разі до тероризму це не має жодного стосунку", - заявив лідер Кіпру, інформує АР.

"Все завжди пов'язано з жінкою", — відповів президент на запитання журналістів після прес-конференції з головою Європарламенту Мартіном Шульцем, який наразі у Кіпрі, пишуть РИА Новости.

Повідомляється, що Ібрагім Самах, який захопив пасажирський авіалайнер Airbus A320, в ході переговорів з керівництвом аеропорту Ларнаки попросив про зустріч зі своєю колишньою дружиною, яка живе на Кіпрі.

Як повідомлялося раніше, рейс MS181 здійснював політ з Олександрії в Каїр. Літак приземлився в аеропорту Ларнаки на Кіпрі в 8:50 за місцевим часом. За даними перевізника, на борту був 81 пасажир. Захопили літак приблизно в 8:30.

Викрадач попросив політичного притулку і передав лист жінці. Він звільнив більшу частину заручників. За даними ЗМІ, викрадачем виявився чоловік Ібрагім Самах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація