Принц у піжамі та обговорення Донбасу. Як Обама з'їздив до Великобританії

Президент США завітав на Туманний Альбіон із нагоди 90-річчя королеви Єлизавети ІІ.

Президент США Барак Обама провів три дні у Великобританії із офіційним візитом. На зустрічі із британським прем'єром Девідом Кемероном він наголосив на необхідності вирішення конфлікту в Україні. Також лідери обох країн говорили про санкції проти Росії, вірус Ебола, ісламістів тощо.

Як йдеться у сюжеті ТСН.19:30, американський керманич завітав на Туманний Альбіон із нагоди 90-річчя королеви Єлизавети ІІ і водночас провів різні зустрічі – як із монаршою родиною, так і прем'єр-міністром Девідом Кемереном.

У перший день візиту, президента США та першу леді Мішель Обаму зустрічали принц Гаррі, герцог Кембриджський Вільям та герцогиня Кейт Мідлтон. Маленький принц Джордж із нагоди високих гостей навіть відклав час сну. Господаря Білого дому він зустрічав у піжамі та халаті.

Другий день візиту Барака Обами до Лондона припав на чотирьохсоту річницю від дня смерті Шекспіра. Американський президент відвідав славетний театр і потрапив на персональну виставу - актори виконали для нього десятихвилинний уривок із Гамлета.

Обама і Кемерон обговорили конфлікт в Україні

Обама і Кемерон обговорили конфлікт в Україні

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація