Принцеса Даніелла і Дельфін: у РФ можуть заборонити "ненормативні" імена дітей

Принцеса Даніелла і Дельфін: у РФ можуть заборонити "ненормативні" імена дітей

Фото: pixabay.com

Серед інших дивних імен: Микола-Микита-Ніл, Христамрирадос, Дельфін, Ярослав-Лютобор, Лука-Щастя Саммерсет Оушен.

Комітет Держдуми Рф з питань сім'ї, жінок і дітей підтримав законопроект, в якому пропонується заборонити реєструвати дітей під іменами, які складаються з цифр, абревіатур та ненормативної лексики.

Про це повідомляє ТАСС.

Так, може бути заборонена державна реєстрація дитини з "іменем, що містить цифрове, літерне позначення, числівники, символів або будь-яку комбінацію, ранги, посади, ненормативну лексику, що представляє собою різні абревіатури".

Зауважимо, що в Росії найбільш відомою дитиною з незвичайним ім'ям є московський підліток БОЧ рВФ 260602, що розшифровується як Біологічний Об'єкт Чоловік роду Вороніних-Фролових, народжений 26 червня 2002 року. Таке ім'я хлопчикові дав батько-художник, щоб його син носив абсолютно унікальне ім'я, якого немає ні в кого в світі. У РАГСі новонародженого відмовилися реєструвати під абревіатурою, і на сьогоднішній день 14-річний БОЧ живе без російського паспорта і навіть свідоцтва про народження.

Серед інших дивних імен: Микола-Микита-Ніл, Христамрирадос, Дельфін, Ярослав-Лютобор, Лукаі-Щастя Саммерсет Оушен.

У дівчаток - Квітень, Поліна-Поліна, Принцеса Даніелла, Зоря-Заряница, Альоша-Каприна, Океану і Софія-Сонечко.

Нагадаємо, що раніше в російському місті Перм зареєстрували дитину з ім'ям Люцифер.

"Якщо не сподобається, змінить в 14 років. З розумінням того, що невідомо, як позбавлення від такого покровителя позначиться на здоров'ї", — написала в одній із соцмереж мати новонародженого Люцифера.

Жінка стверджує, що вона з чоловіком – сатаністи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація