Продовження "Гаррі Поттера" блискавично очолило рейтинг бестселерів Amazon ще до видання

Продовження "Гаррі Поттера" блискавично очолило рейтинг бестселерів Amazon ще до видання

Книга очолила список бестселерів / Фото: Getty Images

Восьма частина поттеріани буде п'єсою.

За півроку до офіційної дати появи у магазинах книжки "Гаррі Поттер і прокляте дитя", невидана ще досі п'єса очолила список бестселерів інтернет-магазину Amazon. Восьма частина поттеріани опинилася на вершині менше ніж за добу після старту попередніх продажів 10 лютого.

Про це повідомило видання The Guardian.

У майбутній книзі, яку читачі побачать 31 липня, у день народження головного героя поттеріани, буде наведено текст однойменної п'єси.

Видавці пояснили такий шалений успіх тим, що книга є прямим продовженням популярної серії. Однак, авторка книг про мага в окулярах Джоан Роулінг наголосила, що книга, події у якій розгортатимуться через 19 років після дії останнього роману, буде саме п'єсою, яку на основі її сюжету написав драматург Джек Торн.

Нагадаємо, що прем'єра п'єси відбудеться напередодні випуску книги - 30 липня. Раніше повідомлялося, що в цій п'єсі Гаррі Поттера зіграє 36-річний британський актор Джеймі Паркер, серед його кіноробіт — "Операція "Валькірія", "Любителі історії". Роль Рона Візлі виконає Пол Торнлі, відомий за такими фільмами як "Міньйон", "Знедолені". У ролі Герміони Грейнджер постане 45-річна Ному Думезвені. Актриса народилася в Свазіленді, в семирічному віці з матір'ю і сестрою переїхала з Південної Африки до графства Саффолк. Вона з'являлася серіалах "Чисто англійське вбивство", "Жителі Іст-Енду", "Безмовний свідок", "Френкі".

У Британії оголосили дату виходу нової книги про Гаррі Поттера

У Британії оголосили дату виходу нової книги про Гаррі Поттера

Повʼязані теми:

Наступна публікація