Прощання зі "злодієм у законі". В Азербайджані тисячі людей зустріли літак з тілом кримінальника

Кримінального "авторитета" Ровшана Джанієва вбили напередодні в Стамбулі.

Уночі в п'ятницю, 19 серпня, в Азербайджан спеціальним рейсом Стамбул-Ленкорань прибув літак з тілом "злодія в законі" Ровшана Джанієва на прізвисько "Ленкоранський".

Як повідомляє Інтерфакс-Азербайджан, в аеропорту зустріти тіло Джанієва зібралися тисячі людей, скандуючи "Аллах Акбар" і "Ровшан".

Користувачі соцмереж відзначили, що загалом в аеропорту Ленкорані зібралося близько 25 тисяч людей. Крім того, на прилеглих до нього дорогах утворилися затори й тягучки.

Тіло "авторитета" в його рідне місто Ленкорань доставили на літаку президента групи компаній "Palmali" Мубариза Мансимова, азербайджанського бізнесмена в Туреччині, як передають місцеві ЗМІ.

 

#rövşənlənkəranski #rövşən #lenkeran #lenkeranski #vor #Baku #baki #azerbaycan #Azerbaijan #Lənkəran

Відео опубліковано RafaeLiTTO (@rafael_q_ev)Сер 18 2016 в 4:16 PDT

У Стамбулі на Джанієва напало двоє озброєних людей, коли той від'їжджав від місцевого готелю. В результаті замаху важкі поранення одержав як "авторитет", так і його водій. Лікарям не вдалося врятувати Джанієва, він помер увечері 18 серпня.

З аеропорту тіло загиблого на автомобілі доставили в мечеть, де теж зібралося чимало людей, щоб попрощатися.

Пізніше з'явилося відео похорону Ровшана Джанієва в Ленкорані.

Сам "Ленкоранський", за непідтвердженою інформацією, вважається замовником вбивства іншого кримінального "авторитета", Аслана Усояна (Діда Хасана). Останнього застрелив снайпер 16 січня 2013 року на виході з ресторану в Москві.

Нагадаємо, раніше в Києві затримали одразу 9 кримінальних "авторитетів". Поки чоловіки відпочивали в одному з ресторанів на набережній, до них нагодилися правоохоронці. Майже кожен з них виявився уродженцем Донбасу.

Правоохоронці затримали 9 кримінальних авторитетів

Правоохоронці затримали 9 кримінальних авторитетів

Повʼязані теми:

Наступна публікація