Пушков вважає, що в Обами немає ніякого морального права вчити РФ

Пушков вважає, що в Обами немає ніякого морального права вчити РФ

Фото: УНІАН

Поведінка Росії підриває міжнародні норми і правила, - вважають у США.

У президента США Барака Обами немає жодних моральних підстав вчити Росію дотримуватися міжнародних норм і правила, бо нібито саме політика Вашингтона є головною проблемою для всього світу.

Про це заявив РИА Новости сенатор Олексій Пушков.

Раніше американський президент заявив, що поведінка Росії підриває міжнародні норми і правила, вона повинна бути частиною вирішення проблем на світовій арені, а не їх частиною. "У Барака Обами немає ніякого морального права читати Росії нотації, так як саме при його адміністрації порушення норм міжнародного права стало традицією", — заявив Пушков.

Також Пушков звинуватив Обаму в провину спроби повалити уряд Сирії, збільшення кількості жертв серед жителів при атаках на терористів, а також відсутністі реакції на обстріл мирного населення на Донбасі.

"Все це грубим чином порушує міжнародне право. В Обами немає жодних моральних підстав вчити Росію", — заявив сенатор.

Нагадаємо, що президент США Барак Обама зауважив, що, ймовірно, кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп бачить у президента РФ Володимира Путіна зразок для наслідування.

"Лестощі на адресу Путіна і те, до якої міри він як би успадковує його політику і підхід до управління державою, - безпрецедентний випадок для американської політики", - заявив Обама.

Повʼязані теми:

Наступна публікація