Путін - автору книги про себе: він за це ще отримає

Путін - автору книги про себе: він за це ще отримає

Фото: Reuters

Глава РФ заявив, що ніколи не читає твори про себе. 

Президент Росії Володимир Путін прийшов на презентацію книги про себе, автором якої став німецький журналіст  Хуберт Зайпель.

Про це повідомляє російська агенція "Інтерфакс".

Зайпель написав книгу "Путін: логіка влади", один із примірників якої подарував російському лідеру. Путін, своєю черго, заявив, що не читав жодної книги про себе, адже і так "все знає".

Президент РФ німецькою спілкувався із Зайпелем, після чого поговорив із журналістами.

"Я не знаю, навіщо пан Зайпель це зробив (написав книгу про Путіна – Ред.), я його попереджав: він ще за це отримає у себе. Але, правда, якщо об'єктивно писав. А якщо писав так, як від нього хотіли там, де він працює, то тоді все у нього буде добре ", - жартома заявив Путін.

Зайпель написав свою книгу на основі численних особистих зустрічей, бесід і спільних поїздок із  главою РФ.

Відзначається, що у книзі на 300 сторінок серед іншого зачіпаються теми взаємин Путіна із канцлером Німеччини Ангелою Меркель, російсько-американських відносин, ситуації на Донбасі та катастрофи рейсу МН-17. 

Нагадаємо, раніше симпатики Володимира Путіна випустили календар, присвячений культу особи російського президента. У ньому кожен місяць прославляє президента, який ловить рибу, запалює свічку в церкві, займається спортом, захоплюється російськими жінками. Супроводжують світлини банальні цитати лідера РФ. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація