Путін підтвердив, що Росія тренується та отримує військовий досвід у Сирії

Путін підтвердив, що Росія тренується та отримує військовий досвід у Сирії

Фото: Reuters

Зокрема, досвід операції в Сирії повинен впроваджуватися в практику бойової підготовки, а також враховуватися під час розробки озброєнь.

Президент РФ Володимир Путін підтвердив, що Росія тренується та отримує військовий досвід у Сирії.

Про це він заявив на нараді з керівництвом Міноборони, передає ТАСС.

"Досвід, отриманий під час бойових дій проти міжнародних терористів в Сирії, повинен послідовно впроваджуватися в практику підготовки військ і органів управління, використовуватися під час проведень навчань і раптових перевірок, а конструкторами та інженерами оборонно-промислового комплексу - враховуватися під час розробки перспективного озброєння", - заявив президент РФ.

Нагадаємо, 15 листопада РФ розпочала операцію в Сирії з використанням палубної авіації і крилатих ракет. Про це повідомляє агентство Рейтер у Twitter із посиланням на заяву мністра оборони РФ Сергія Шойгу. Зокрема, операція розпочалася у сирійській провінції Хомс. Шойгу також заявив, що російський фрегат "Адмірал Григорович" здійснив пуски ракет по цілях в Сирії. За словами міністра, удари наносяться в провінції Ідліб і Хомс, по заводам терористів. У масштабній операції також задіяний важкий авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов".

У Сирії за участю росіян розпочалася масштабна операція проти опозиції

У Сирії за участю росіян розпочалася масштабна операція проти опозиції

Повʼязані теми:

Наступна публікація