Путін похвалив головних пропагандистів Росії за "правдиві інформаційні стрічки"

Путін похвалив головних пропагандистів Росії за "правдиві інформаційні стрічки"

Фото: Reuters

Журналісти ВГТРК неодноразово звинувачувалися у недостовірній подачі подій.

Президент РФ Володимир Путін вважає російське телебачення правдивим.

Про це він заявив під час привітання з 25-річчям колективу ВГТРК, журналісти якого відомі своїми фейками і однобоким висвітленням подій в Україні, пише Інтерфакс.

"Про що мені хотілося особливо зазначити. По-перше, ваші новинні стрічки. Вони, безумовно, користуються довірою і великим інтересом в людей. І, перш за все, тому що вони є правдивими і дуже змістовними і цікавими", - сказав Путін.

Також він заявив, що завдяки журналістам пропагандистського телеканалу РФ долає "інформаційний монополізм, який використовують деякі наші опоненти". "Я маю на увазі монополію на світові засоби масової інформації", - додав Путін.

Крім того, Володимир Путін вважає, що "монополія завжди шкідлива, а в інформаційній сфері - тим більше". "Навіть якщо ми в чомусь помиляємося, ну добре. Ми маємо право про це сказати і люди, слухачі та глядачі повинні почути, побачити альтернативну точку зору", - додав президент РФ.

Зазначимо, ВГТРК об'єднує низку інформаційних ресурсів. Зокрема, йдеться про телеканали "Росія", "Росія-24" тощо.

Нагадаємо, в п'ятницю, 13 травня, ряд державних видань опублікував повідомлення про нібито смерть ветерана Другої світової війни Любові Плечко на наступний день після 9 травня, коли її випадково облили зеленкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація