Путін скасував заплановані на тиждень візити Росією і не з'являється на публіці з початку місяця

Путін скасував заплановані на тиждень візити Росією і не з'являється на публіці з початку місяця

Фото: Reuters

Президент РФ раптово відмовився летіти на Алтай, в Якутію і Новгород.

Президент Росії Володимир Путін відмовився від призначених на цей тиждень перельотів.

Як повідомили виданню РБК з посиланням на три джерела, візити були заплановані на Алтай, в Якутію і Новогород.

Про причини такого рішення наразі не повідомляється. 

За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, жодна з цих поїздок не анонсувалася. "Вони були серед десятка передбачуваних. Знаходилися довідки тощо. Але остаточно не підтверджувалися", - зазначив він.

При цьому Путіна востаннє на публіці бачили під час візиту до Фінляндії 1 липня. 

Прес-служба президента РФ впродовж цього тижня публікує лише звіти про зустрічі з главами російських регіонів. Зокрема, 5 липня було повідомлено про зустріч із лідером Калмикії Олексієм Орловим. Сьогодні, 6 липня, Путін мав поговорити з так званим губернатором окупованого Севастополя Сергієм Міняйлом.

Видання також зазначає, що 5 липня в Мережі стартувала "молитва за згодою" за президента Росії, патріарха, політиків і хворих. За словами директора православного порталу "Еліца" Валерія Чепухаліна, молитва про Путіна, патріарха Кирила, політиків, хворих і всіх, хто потребує, буде починатися о 21.00 за московським часом і триватиме п'ять хвилин.

Зазначимо, у березні 2015 року ЗМІ також впродовж 10 днів шукали Путіна. Прес-служба Кремля весь цей час виводила в інформаційний простір заздалегідь відзняті сюжети про зустрічі Путіна з главами регіонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація