"Путін спостерігає". У Кремлі відреагували на призупинення будівництва мосту до окупованого Криму

"Путін спостерігає". У Кремлі відреагували на призупинення будівництва мосту до окупованого Криму

Пєсков: Керченський міст в аннексированном Криму буде побудований / Фото: Reuters

Пєсков заявив, що проект будівництва Керченського мосту є "одним з пріоритетних".

У Кремлі впевнені, що Керченський міст до анексованого Криму буде побудований, а всі виниклі проблеми врегульовані. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає ТАСС.

"Точно не знаю, чи є там (у будівництві мосту) якісь проблеми, але навіть якщо якісь шорсткості є, немає сумніву, що найближчим часом будуть врегульовані", — сказав він.



Також представник Путін зізнався, що Кремль не знає подробиць самого процесу будівництва мосту. За словами Пєскова, цими питаннями займається уряд. Прес-секретар порекомендував уточнити питання в російському кабінеті міністрів.

Пєсков заявив, що проект будівництва Керченського мосту є "одним з пріоритетних" і за ним пильно стежить президент РФ Володимир Путін. Представник Кремля уточнив, що Путін спостерігає за будівництвом і "жваво цікавиться, як просуваються роботи".

Раніше повідомлялося, що компанія "Стройгазмонтаж", яка належить близькому другові президента Росії Аркадію Ротенбергу, не будує Керченський міст в окупований Крим через відсутність фінансування. Як пише видання Forbes, останній раз компанія отримувала гроші з держбюджету 1 грудня 2015 року. Всього ж минулоріч було перераховано 48,9 млрд рублів, на 2016 рік заплановано ще 65,4 млрд рублів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація