Глава РФ верхи на ведмеді та туалетний папір із Обамою. У РФ відкрили кафе для фанів Путіна

На стінах є плакати із українськими політиками.

У російському місті Красноярськ відкрили заклад на честь президента РФ Володимира Путіна із незвичними предметами інтер'єру.

Стіни "президентського" кафе рясніють фото із Путіним, а на вбиральні висить табличка із написом "Блок НАТО". Всередині є туалетний папір із обличчям президента США Барака Обами - "головного винуватця" усіх російських проблем.  

Не обійшлося в інтерєрі і без українських політиків, а для відвідувачів запропонували дивакуваті забави - біля плакатів із зображеннями Юлії Тимошенко, Петра Порошенка та Арсенія Яценюка поклали маркери, аби фани глави РФ могли зривати свою злість.

"Публіка, що називається, відводить душу. Антигероїв "мочать", хто на що здатний. Домальовують роги, вуса і не тільки. Особливо  не люблять Яценюка. Інші постери доводиться міняти раз на добу, його – двічі", - пише "Комсомольская правда".

Непристойні написи є і на фото із Володимиром Кличком.

На меню закладу зображений Путін із голим торсом, який сидить верхи на медведі, а пригощати гостей збираються коктейлем у колір прапора РФ на основі горілки. Не обійшлося і без виконання гімну Росії. 

Як повідомлялося раніше, у Львові почали продавати шоколадного "Путіна" у ватнику. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація