Путін "завис" у роздумах, чи варто йому залишатися президентом РФ

Путін "завис" у роздумах, чи варто йому залишатися президентом РФ

Путін не вирішив, чи йти на новий срок. / Фото: Reuters

Путін ще не вирішив, чи піде на вибори у 2018 році.

Президент Росії Володимир Путін ще не прийняв рішення, чи висуватися йому на виборах глави держави в 2018 році. Про це журналістам повідомив його прес-секретар Дмитро Пєсков.

Як повідомляє РБК, питання про те, чи буде Путін висуватися на наступних виборах, було підняте в контексті обговорення заяви Білого дому, який раніше підтримав висловлювання представника Мінфіну США про корумпованість російського президента.

Путіну неодноразово ставили запитання про його участь у виборах 2018 року. В грудні 2014 року під час великої прес-конференції він зазначав, що говорити про вибори 2018 року рано.

У березні 2015 року Путін припустив, що на виборах 2018 року главою держави може бути обрана інша людина. "Я впевнений, що хто б не був тоді главою Російської держави, він із задоволенням візьме участь в цьому заході", - говорив Путін.

Нагадаємо, днями у гучному розслідуванні ВВС заступник глави Міністерства фінансів США Адам Жубін звинуватив Путіна в корупції. За його словами, офіційна зарплата російського президента становить близько 110 тисяч доларів в рік, але це "далеко не основна частина його доходів".

29 січня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив про те, що у Кремлі хочуть пояснень від адміністрації президента США через обвинувачення Володимира Путіна у корупції. Речник Путіна сприйняв обвинувачення як образу і додав, що його б звільнили за такі заяви.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація