Путіна заскочили на селфі з підставними нареченими з ескорт-послуг - ЗМІ

Поруч із російським лідером позували моделі у весільних сукнях. 

Наречена, із якою президент РФ Володимир Путін робив селфі під час святкувань на Красній площі, виявилася співробітницею ескорту.

Фото, на якому глава РФ стоїть в оточенні дівчат у весільних сукнях, швидко облетіли ЗМІ.

Фото Путіна із "нареченими" / Фото: Reuters

У соцмережах розшукали одну із героїнь фото – нею виявилася дівчина Євгенія Коновалова. На її сторінці в Instagram вказано, що вона займається пошуком дівчат для участі у зніманнях, заходах та рекламі, пише 66.ru. 

Коновалова опублікувала і селфі з Путіним. У коментарях її почали вітати із одруженням, однак вона відповіла, що це просто "виступ".

Дівчина писала, що фото - виступу / Фото: instagram.com/evgenia_alex

На іншій світлині, де вона у тій самій весільній сукні, дівчину охрестили підставною нареченою.

Селфі працівниці ескорту із Путіним / Фото: Instagram.com/lysiena

Судячи з акаунту дівчини, вона заробляє на життя тим, що бере участь у різних масових заходах та рекламує товари і послуги в Інтернеті.

Дівчина з селфі із Путіним рекламує товари / Фото: Instagram.com/lysiena

Ще одна учасниця фотосесії наречених у центрі Москви – Людмила Василянська – також  публікувала фото та відео з Красної площі, і не приховуючи писала, що це – репетиція.

Фотосесію Путіна із фейковими нареченими вже активно обговорюють у соцмережах.  

Як повідомлялося раніше, 10 вересня, у заходах, присвячених Дню Москви, взяв участь президент Росії Володимир Путін. Разом з ним були присутніми прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв та мер російської столиці Сергій Собянін. Під час урочистостей російський президент багато сміявся разом з прем'єром та мером. А крім того, сфотографувався з кількома дівчатами у сукнях наречених. Також у святковий день Путін разом з Собяніним проїхався у метро – нову гілку метрополітену відкрили до свята.

Пізніше Президент РФ Володимир Путін та прем'єр-міністр Дмитро Медведєв удвох здійснили неформальний візит до Новгородської області. Вони оглянули острів Липно в дельті річки Мсти і відвідали православний храм кінця XIII століття. Також політики покаталися на катері озером Ільмень та піднялися на борт одного з риболовецьких суден, де поговорили з рибалками.  Російські ЗМІ писали, що зустріч Путіна та Медведєва із рибаками була випадковою, утім, фото виглядали занадто постановочними – вони вечеряли на пеньках, нібито вкритих лаком, а страви подавали у порцеляновому посуді.



 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація