Пєсков після скандалу з годинником орендував розкішну яхту за 340 000 євро/тиждень

Тиждень оренди цієї яхти еквівалентний зарплаті прес-секратаря Путіна за три роки.

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, який раніше відзначився грандіозним скандалом з архідорогим годинником, орендував для весільної подорожі яхту за 385 000 євро на тиждень.

Про це Фонду боротьби з корупцією повідомило джерело, знайоме з ситуацією. Розслідування було опубліковано на сайті Олексія Навального.

Слова джерела співробітники ФБК підтвердили даними трекера яхт. Судячи з нього і публікацій близьких до Пєскова людей, яхта Maltese Falcon, про яку йдеться, днями була біля берегів Сардинії.

Як зазначають у ФБК, падчерка Пєскова нещодавно опублікувала в Інстаграмі фотографію з геотегом, що відповідає розташуванню яхти. Крім того, на фото вона одягнена в халат з вишитою назвою згаданої яхти.

Пєсков орендував яхту за 340 тисяч євро на тиждень. / Фото: navalny.com
"Оренда яхти Maltese Falcon коштує 385 000 євро або 26 мільйонів рублів на тиждень. І ця вартість не включає витрати на їжу та розваги. Дмитру Пєскову потрібно викласти повністю свою зарплату за 3 роки, щоб дозволити провести на цій яхті всього 7 днів", — пише Навальний.

1 серпня відбулося весілля Дмитра Пєскова і відомої фігуристки Тетяни Навки. Наступного дня Фонд боротьби з корупцією звернув увагу на годинник нареченого, ціна якого сягає 37 млн рублів. Подружжя пояснило це тим, що годинник Пєскову подарувала Навка на весілля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація