Пєскову дісталось на горіхи від Путіна за неправду в прямому ефірі

Пєскову дісталось на горіхи від Путіна за неправду в прямому ефірі

Фото: Getty Images

Пєсков зізнався, що критика Путіна доволі жорстка

Президент РФ Володимир Путін розкритикував свого прес-секретаря Дмитра Пєскова через помилку очільника Кремля під час "прямої лінії".

Як пише "Новая газета", Пєсков розповів, що російський президент вичитав його за надану неправильну інформацію щодо співпраці німецького видання Sueddeutsche Zeitung із американським банком, в чому Путін і звинуватив видання під час спілкування із народом.

"Дісталось", - сказав Пєсков у відповідь на запитання щодо покарання за дезінформацію та додав: "Я б не побажав кому-небудь бути розкритикованим президентом".

Нагадаємо, Путін під час "прямої лінії" звинуватив німецьке видання у провокаціях стосовно панамського архіву.

"Ми знаємо, що там є співробітники американських офіційних установ, а написали статтю вперше у Süddeutsche Zeitung, а ця газета входить до складу медійного холдингу, який належить американській фінансовій корпорації Goldman sachs. Скрізь стирчать вуха замовників, вони стирчать, але навіть не червоніють", - сказав Путін.

Пізніше, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна вибачився за висловлювання Путіна про те, що німецька газета Suddeutsche Zeitung пов'язана з американським банком Goldman Sachs. За словами Пєскова, це висловлювання стало наслідком помилки тих, хто готував президенту довідкові матеріали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація