Reuters опублікував фото поранених військових армії РФ, яких везуть після боїв в Україні

Журналісти сфотографували, як армія РФ вивозить поранених і захоплену техніку Збройних сил України.

В об'єктиви фотожурналістів потрапила колона армійської техніки РФ, яка рухається по сільській дорозі поруч з кордоном України в районі хутора Краснодаровскій.

Армійська колонна РФ / Фото: Reuters

Хутір заходиться в кількох кілометрах від кордону в безпосередній близькості від українського населеного пункту Побєда, в якому, за оперативними даними, розташувався штаб батальйонної тактичної групи збройних сил РФ.

Так, на фотографіях видно переміщення цілої колони армійської техніки з білими колами, які, швидше за все, прикривають нанесені раніше розпізнавальні знаки "миротворчих сил", або є розпізнавальним символом "свій-чужий".    

Крім того, на броні одного з БТР-80 знаходяться люди в штатних російських загальновійськових бронежилетах і касках. На тілах більшості з них можна розгледіти білі бинти, а як заявляє Reuters, поранені рухалися до мобільного польового госпіталю, поряд з яким стояв вертоліт Мі-8 з розпізнавальними знаками ВПС РФ.

БТР-80 з пораненими бійцями РФ / Фото: Reuters

Також в кадр потрапив російський "Урал", який транспортує пошкоджений "КамАЗ" з білими розпізнавальними смугами сил АТО.

Російський «Урал» транспортує пошкоджений «КамАЗ» сил АТО / Фото: Reuters

Нагадаємо, що за один тиждень в Санкт-Петербурзі приземлилися 15 літаків з пораненими.

Повʼязані теми:

Наступна публікація