Рейтинг Клінтон знизився після нових заяв ФБР щодо її електронного листування

Рейтинг Клінтон знизився після нових заяв ФБР щодо її електронного листування

Фото: Reuters

У США знову заговорили про неналежне користування Клінтон електронною поштою на посаді Держсекретаря.

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Демократ Гілларі Клінтон має на п'ять відсотків більше підтримки за свого суперника-республіканця Дональда Трампа. Про це свідчать дані опитування Reuters/Ipsos.

Її рейтинг дещо знизився після нових заяв ФБР з приводу справи щодо електронної пошти.

Близько 44 відсотків потенційних виборців відповіли, що підтримують Клінтон, в той час як 39 відсотків нададуть перевагу Трампу. Досі демократка випереджала республіканця на шість відсотків.

ФБР отримало доступ до нових електронних листів у справі Гілларі Клінтон

ФБР отримало доступ до нових електронних листів у справі Гілларі Клінтон

Раніше Держдепартамент США відновив розгляд справи з приводу використання Клінтон особистого сервера для ведення службового листування електронною поштою в період її керівництва відомством.

Скандал розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти, коли обіймала посаду держсекретаря. Сама Клінтон раніше запевнювала, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі своєї особистої електронної адреси.

Кандидат в президенти заявила про впевненість, що розслідування з приводу нових електронних листів, які виявило ФБР, не призведе до порушення проти неї кримінальної справи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація