Росіян, які відмовилися від Туреччини та Єгипту, кличуть на курорти Північної Кореї

Росіян, які відмовилися від Туреччини та Єгипту, кличуть на курорти Північної Кореї

Фото: Reuters

КНДР обіцяє туристичні програми з урахуванням російських смаків.

Росіяни, які відмовилися від поїздок в популярні Єгипет та Туреччину, зможуть відпочити у Північній Кореї. Про це повідомив ТАСС представник відділу пропаганди Державного управління з туризму КНДР Лі Йон Бок.

Повідомляється, що держуправління КНДР "має намір розробити і відкрити зручні і цікаві маршрути, при цьому у відомстві підкреслили, що програми будуть складатися з урахуванням інтересів російської сторони".

До списку "туристичних перлин" Північної Кореї внесли пляжі курортного міста Вонсан на березі Японського моря, Масикренський гірськолижний комплекс, Сондовонський міжнародний дитячий оздоровчий табір, де відпочивають діти з Далекого Сходу Росії, а також Алмазні гори.

Також говориться, що Північна Корея модернізує готелі та дороги. Відкриті маршрути для любителів альпінізму і тхеквондо і їзди верхи, для туристів із РФ обіцяють спростити в'їзд в країну.

10 лютого Конгресу США одноголосно ухвалив законопроект, який дозволяє розширити санкції стосовно КНДР через її ядерну програму та кібердіяльності. Раніше Росію звинуватили в наданні корейській владі ключових компонентів балістичної ракети, яку запустила КНДР.

План КНДР щодо запуску ракети

Повʼязані теми:

Наступна публікація