Росіянин відсудив мільйон рублів за травму п'ятки на корпоративі

Росіянин відсудив мільйон рублів за травму п'ятки на корпоративі

Росіянин домігся грошової компенсації за перелом п'ятки / Фото: Reuters

Чоловік стрибнув зі спин колег під час виконання завдань на тренінгу.

Житель Костроми переміг у суді в справі про страхові виплати за травму, отриману під час спортивних змагань на корпоративному тренінгу. Інцидент стався ще в 2011 році.

Тоді ЗАТ "Російська телефонна компанія" вирішило провести в Москві для працівників з регіонів тренінг. Учасникам було запропоновано виконати завдання з подолання перешкоди. При виконанні зазначеного завдання позивач виліз на спини колег і з них зробив стрибок, перестрибнувши через мотузку. При приземленні позивач відчув різкий біль у нозі.

Медики діагностували осколковий перелом правої п'яткової кістки зі зміщенням уламків, після чого була встановлена третя група інвалідності і ступінь втрати професійної працездатності в розмірі 30%.

Працівник звернувся в суд з позовом до Московського регіонального відділення Фонду соціального страхування Росії про стягнення виплат у зв'язку з нещасним випадком на виробництві. Адже страхова компанія відмовила у виплаті, вирішивши, що те, що трапилося, не можна розцінювати як виробничу травму і страховий випадок, оскільки все відбулося у вихідний день і не під час виконання позивачем трудових обов'язків.

Суд став на бік потерпілого. Йому тепер виплатять страховку і низку компенсацій.

Раніше повідомлялося про те, що донька покійної зірки "Форсажа" відсудила чималу суму за фатальну аваріюСім'я Роджера Родаса, друга актора, який розбився разом із ним, виплатить ці кошти 17-річній Медоу Вокер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація