Російська пенсіонерка замовила потрійне вбивство своїх знайомих оперативнику

Російська пенсіонерка замовила потрійне вбивство своїх знайомих оперативнику

Російська пенсіонерка замовила потрійне вбивство своїх знайомих оперативнику

Фото: news. mail.ru

Загалом жінка обіцяла кілеру-оперативнику заплатити 150 тисяч рублів за виконання замовлення

У РФ затримали жительку Самари за підозрою у замовлення вбивств трьох свої знайомих. Про це пишуть "РИА Новости" з посиланням на заяву представника слідчого управління Слідчого Комітету (СУСК) Олени Шкаєвої.

За її словами, 61-річна пенсіонерка у квітні цього року вирішила вбити трьох своїх знайомих - жінок 40, 46 та 60 років. При цьому, підозрювана не повідомляє, чому прийняла таке рішення.

"Жінку було затримано та заарештовано терміном на два місяці", - заявила Шкаєва.

За інформацією правоохоронців, жінка звернулась до малознайомого чоловіка, який, як з'ясувалось пізніше, був оперативником під прикриттям, та передала йому фото жінок - майбутніх потерпілих. Також пенсіонерка повідомила адреси проживання жінок, де вони працюють та яких автомобілях їздять.

Жінка обіцяла заплатити 50 тисяч рублів за кожне вбивство. Лиху пенсіонерку затримали одразу після передачі 25 тисяч рублів авансу.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу щодо "підготовки вбивства двох та більше осіб за наймом".

Нагадаємо, у Москві затримали ймовірного вбивцю редактора радіостанції НСН Олександра Рубцова. За даними російських силовиків, затриманий - чоловік 1986 року народження. Слідчі встановили, що незадовго до вбивства Рубцов дав обвинуваченому ключі від квартири, в якій проживав. Наразі затриманому висунуто обвинувачення за частиною 1 статті 105 КК РФ ( "Вбивство"). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація