Російські депутати хочуть змусити Депардьє говорити "правду" про Україну

Російські депутати хочуть змусити Депардьє говорити "правду" про Україну

Депардьє хочуть послати до біженців. / Фото: Газета.Ru

Вони хочуть використовувати в інформаційній війні "всі наявні засоби"

Члени ЛДПР Ярослав Нілов і Ігор Лебедєв хочуть задіяти в інформаційній війні одіозного французького актора Жерара Депардьє, який прийняв російське громадянство півтора року тому.

Вони хочуть відправити його в прикордонні регіони, куди прибувають біженці з України, або організувати йому зустріч з українцями в іншому регіоні.

"Вважаємо, що сьогодні, в умовах агресивної інформаційної війни, думка актора як громадянина Росії про події в Україні буде почута європейським і світовим співтовариством, де він відомий і популярний. Висловлена ним громадянська позиція напевно знайде широке відображення у вітчизняних та зарубіжних ЗМІ. Когось змусить задуматися, а хтось, можливо, перегляне свої погляди або подивиться на ситуацію під іншим кутом", - написали депутати.

Члени партії Жириновського нагадують, що коли Депардьє став громадянином РФ, він радів: випустив серію годинників "Пишаюся бути росіянином", планував виробляти горілку, відкрити мережу ресторанів і культурний центр.

Однак тепер француз зник. "Де дівся Депардьє?", - дивуються депутати в заголовку до повідомлення на сайті Комітету Держдуми у справах громадських об'єднань і релігійних організацій.

Нілов і Лебедєв зазначають, що катастрофа малайзійського Boeing 777 ускладнила і без того непросту ситуацію і сьогодні "одним з найважливіших аспектів є інформаційний супровід". У цьому аспекті, на думку депутатів, Росія повинна відігравати активну роль і використовувати всі наявні засоби.

Нагадаємо, в Росії Жерара Депардьє визнали "гастарбайтером року".

Повʼязані теми:

Наступна публікація