Російський телеканал оскандалився передачею з танцями у нацистській формі

Російський телеканал оскандалився передачею з танцями у нацистській формі

Російський телеканал оскандалився передачею з танцями у нацистській формі

Зоряна пара станцювала "любов" між німецьким офіцером і російською дівчиною.

Російський федеральний телеканал "Росія 1" опинився в центрі скандалу після того, як у телешоу "Танці з зірками" один з учасників виступив у формі нацистського офіцера часів Другої світової війни.

У випуску передачі від 12 квітня, який був приурочений до Дня космонавтики, актор московського театру імені Єрмолової Олександр Петров грав роль фашиста, а його партнерка – танцівниця Анастасія Антелава – російську дівчину.

Після невдалої спроби вбивства дівчини німець в неї закохується, і вони танцюють "Фокстрот". Трихвилинний виступ закінчилося "смертю дівчини" і нацистський офіцер з криками розстрілює невидимих супротивників і лягає поруч з коханою.

Журі поставило парі найвищі оцінки – по 10 балів від кожного судді. Під час обговорення виступу камера вихопила крупним планом усміхненого актора Петрова, у якого на грудях висить нацистський орел зі свастикою, пише Ruposters.

Після того, як передача вийшла в ефір, цей номер і сам телеканал різко розкритикували блогери, а депутати пообіцяли прийняти закон, який заборонить використання в передачах нацистської форми.

Нагадаємо, минулого року у РФ до Дня Перемоги з'явився білборд з написом "Вони билися за Батьківщину" із зображенням екіпажу бомбардувальника Люфтваффе Юнкерс Ju 88.

Повʼязані теми:

Наступна публікація