Samsung в авторитетних американських виданнях вибачився за вибухові смартфони

Samsung в авторитетних американських виданнях вибачився за вибухові смартфони

Фото: Reuters

Вибачення були опубліковані від імені президента і глави підрозділу Samsung Electronics в США Грегорі Лі.

Компанія Samsung викупила місце в авторитетних виданнях The Wall Street Journal, The New York Times і The Washington Post, щоб вибачитися перед своїми покупцями за вибухові смартфони Galaxy Note 7.

Про це американці пишуть у своїх соцмережах.

Вказується, що вибачення опубліковано від імені президента і глави підрозділу Samsung Electronics в США Грегорі Лі. Він визнав, що компанія не виправдала очікувань покупців, і додав, що корпорація все ще продовжує вивчати причини займання смартфонів.

"Ми перевіримо всі аспекти наших пристроїв, включаючи комплектуючі, програмне забезпечення, виробництво і технологію створення акумуляторів. Ми займаємося цим настільки швидко, наскільки це можливо, але нам потрібен час, щоб знайти правильні відповіді", – заявив Лі.

Нагадаємо, 11 жовтня, компанія Samsung Electronics офіційно оголосила про припинення продажів свого вибухонебезпечного флагманського смартфона Galaxy Note 7. Компанія також зупинила виробництво свого флагмана через випадки самозаймання акумуляторів.

Пізніше повідомлялося, що південнокорейська компанія Samsung після невдалого випуску на ринок смартфона Galaxy Note 7 звільнила близько 200 менеджерів.

Варто відзначити, що корпорація Samsung офіційно запустила пункти обміну Galaxy Note7 в аеропортах кількох країн. Таке рішення було ухвалене через заборону в деяких країнах проносити на борт літаків вибухонебезпечний смартфон. Зараз така програма вже офіційно стартувала в Австралії. Ще одна подібна точка обміну є в США в аеропорту Сан-Франциско і в Україні в аєропорту "Бориспіль".

Повʼязані теми:

Наступна публікація