Сан-Марино "відхрестилось" від поставок хамону і сиру в Росію

Сан-Марино "відхрестилось" від поставок хамону і сиру в Росію

Фото: РИА Новости Украина

В Сан-Марино не підтвердили відновлення поставок сиру та хамону в РФ

Уряд Сан-Марино спростував інформацію, яка з'явилася в російських ЗМІ щодо відновлення поставок сиру та хамону у Російську Федерацію. Про це заявила Держсекретар країни Антонелла Мулароні, передають "РИА Новости".

При цьому, посадовець зазначила, що на форумі держав-учасників СНД порушувалося питання про співпрацю. Втім увага акцентувалася на банківській та фінансовій сфері, а відновлення поставок сиру не обговорювалось.

"Я була запрошена, оскільки в Сан-Марино відповідаю за питання міжнародного економічного співробітництва, щоб представити нашу країну в цілому і наголосити на виконаній за останні роки урядом роботу по залученню інвестицій", - підкреслила Мулароні.

Однак, Держсекретар Сан-Марино заявила, що в кулуарах форуму вона все ж зустрілася із заступником міністра закордонних справ РФ Олексієм Мєшковим.

При цьому, Мулароні спростувала також інформацію основною приичною її візиту до Москви стала таємна угода.

Раніше, німецький міністр економіки Зігмар Габріель закликав Європу зняти санкції з Росії. Окрім того, прихильник Кремля також заявив, що з Росією варто укласти угоду про зону вільної торгівлі. Хоча, це питання не короткострокове.

Повʼязані теми:

Наступна публікація