Сайт дружини Трампа зник з Мережі після того, як її викрили у відсутності вищої освіти

Сайт дружини Трампа зник з Мережі після того, як її викрили у відсутності вищої освіти

Фото: Reuters

Сайт, імовірно, був видалений з мережі в середу вдень.

Офіційний сайт дружини кандидата в президенти США від Республіканської партії Меланії Трамп, на якому була опублікована її біографія, став не доступний.

Як пише видання The Huffington Post, це сталося через кілька днів після публікацій у ЗМІ, що спростовують наявність у неї дипломів та вищої освіти.

Сайт, імовірно, був видалений з мережі в середу вдень. Під час спроби зайти на www.melaniatrump.com, який значиться як офіційна сторінка дружини Трампа в її Twitter, система перенаправляє на сайт компанії Дональда Трампа Trump Organization.

Скріншот з сайту Меланії Трамп.

Як зазначає Huffington Post, на офіційній сторінці Меланії Трамп говорилося, що вона отримала ступінь бакалавра з архітектури та дизайну в Університеті Любляни. Однак у книзі, присвяченій дружині мільярдера, стверджувалося, що вона пішла з університету через рік після вступу, щоб продовжити кар'єру моделі.

Зазначимо, що представники виборчого штабу кандидата в президенти США поки ніяк не коментують зникнення сайту з Мережі.

Нагадаємо, нещодавно Меланью Трамп викрили у плагіаті. Деякі фрази з її виступу повторюють слова, які говорила дружина Барака Обами Мішель під час своєї передвиборної кампанії 2008 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація