Сайт Трампа атакували Anonymous

Сайт Трампа атакували Anonymous

Перед зломом в Twitter-акаунті, близькому до Anonymous, з'явилося повідомлення, в якому прихильники хакерів пояснили дії інтернет-зломщиків висловлюваннями Трампа на адресу мусульман / Фото: Reuters

У результаті кібератаки сайт був недоступний протягом декількох годин.

Хакери з Anonymous зламали сайт нью-йоркського хмарочоса Trump Tower, який належить американському бізнесменові, кандидатові на пост президента США від Республіканської партії Дональду Трампу, через його висловлювання про мусульман.

Про це повідомляє Reuters.

Наголошується, що магнат часто використовує цей інтернет-ресурс в рамках своєї президентської кампанії. В результаті кібератаки сайт був недоступний протягом декількох годин в п'ятницю, 11 грудня.

Перед зламом в Twitter-акаунті, близькому до Anonymous, з'явилося повідомлення, в якому прихильники хакерів пояснили дії інтернет-зломщиків висловлюваннями Трампа на адресу мусульман: "Сайт Trump Tower атакований, тому що демонструє расизм і ненависть".

7 грудня Трамп закликав до "повної заборони всім мусульманам в'їжджати в США до тих пір, поки спецслужби не зрозуміють, що відбувається". На початку жовтня Трамп пообіцяв вислати з Сполучених Штатів всіх сирійських біженців у разі, якщо він стане президентом.

Він і раніше пов'язував терористичні прояви і віросповідання. Наприклад, у листопаді як відповідну міру на теракти в Парижі він запропонував "серйозно обміркувати" закриття мечетей в країні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація