"Сексот і негідник": у Росії через брехню посварилися пропагандисти Кисельов і Гусєв

"Сексот і негідник": у Росії через брехню посварилися пропагандисти Кисельов і Гусєв

Фото: Getty Images

Два пропагандиста почали ображати один одного через брехню Кисельова в прямому ефірі про ситуацію в Україні та протести у Франції.

Гучний скандал з російським репортажем про протести у Франції викликав великий резонанс не тільки на Заході, а й у самій Росії. Так, між головним пропагандистом Дмитром Кисельовим і редактором газети "Московский комсомолец" Павло Гусєв сталася перепалка.

Так, у своїй передачі Кисельов почав виправдовуватися і звинуватив Гусєва у брехні.

"Московський комсомолець" опублікував свою версію під заголовком "Киселевские берега", мовляв, коли я казав: "Ще в самому початку Майдану студенти у Києві жорстоко побили міліцію". Все красиво і бадьоро, тільки я ніколи в "Вістях тижня" не говорив, що "студенти у Києві жорстоко побили міліцію". Стовідсоткова брехня від "МК"! Це такий же підроблення, як те, що я хотів спалити Америку, говорячи про "радіоактивному попелі", - заявив Кисельов.

Відповідь Гусєва не змусила себе чекати.

"Сьогодні - 33 роки, як я головний редактор газети. На своєму віку я побачив дуже багато політиків, політичних подій, розумних і не дуже розумних людей. Бачив я і багато провокаторів. Ти - не найкращий з них, тому що дурний і обмежений. Раджу тобі, Діма, утриматися від зустрічей зі мною. Це не загроза. Бити не буду, але від спілкування ти задоволення не отримаєш", - написав головний редактор "МК" Павло Гусєв у своїй колонці.

Він також назвав Кисельова "сексотом і негідником, примазавшимся до російської журналістики" і людиною, який "виляє задом від однієї новини до іншого", а також не вміє "читати і слухати".

На поважному французькому телеканалі висміяли пропагандистські вигадки Дмитра Кисельова

На поважному французькому телеканалі висміяли пропагандистські вигадки Дмитра Кисельова

Нагадаємо, 27 травня Петро Порошенко ввів персональні санкції щодо глав низки російських ЗМІ з-за пропаганди. Всього в чорний список потрапили 17 осіб. Серед них генеральний директор "Першого каналу" Костянтин Ернст, генеральний директор інформаційного агентства ТАСС Сергій Михайлов, головний редактор "Московского комсомолца" Павло Гусєв та інші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація