Сила пропаганди. Російський канал видав забіяку-єдинороса за постраждалого у бійці

Сила пропаганди. Російський канал видав забіяку-єдинороса за постраждалого у бійці

Фото: YouTube/ХардЭндуроДубна

Відео змонтували так, ніби мотоцикліст сам накинувся на Большеданова. 

Російський пропагандистський телеканал "Россия 1" у своєму сюжеті видав кандидата у нардепи від "Єдиної Росії" Олексія Большеданова, який накинувся із кулаками на мотоцикліста, за потерпілого.

Сюжет вийшов в ефірі програми  "Спеціальний кореспондент". Темою передачі стало небезпечне водіння. Одним з героїв став і сам Большеданов. У сюжеті пропагандисти представили лише одну точку зору – єдинороса. До того ж, відео змонтовано таким чином, що створюється враження, ніби мотоциклісти накинулися на Большеданова і почали його бити на узбіччі дороги, пише TJournal. Натомість в оригіналі відео видно, що саме учасник праймеріз став ініціатором бійки, а опонент здебільшого намагався його втихомирити, а не бив.

Також у репортажі безпосередньо не повідомляється, хто розпочав бійку. Закадровий голос у сюжеті наголошує, що Большеданов "не встиг" зупинити машину, хоча в дійсності підприємець вийшов з неї без будь-чиєї допомоги.

"Бачу, що він вискочив. Я якось намагався зреагувати. Бачу, що він теж намагався зреагувати, тому у нас не відбулося ніякого зіткнення. Ми зупинилися, а далі ... ", - розповідає пропутінський кандидат на відео.

Сюжет про бійку починається на 34-ій хвилині. 

Нагадаємо, резонансна бійка сталася на початку червня. Відео із інцидентом набрало на YouTube більше 2,2 мільйона переглядів.  

 Увага! На відео міститься ненормативна лексика. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація