Сльози, напуття жінкам та пропозиція для Трампа. Клінтон вперше виступила після програшу

Кандидатка привітала свого опонента.

Гілларі Клінтон, яка програла вибори у президенти США, виступила з першою промовою після свого програшу. Перед тим вона зробила кількагодинну паузу.

"Я привітала Дональда Трампа та запропонувала йому працювати разом для добробуту нашої країни. Я сподіваюся, що він стане успішним президентом для всіх американців", - сказала Гілларі.

Кандидатка зізналась, що не сподівалась на такий результат, але тепер закликає дати Трампові всі можливості для того, аби стати лідером і допомагати йому. Також Клінтон подякувала своїм найближчим прибічникам, починаючи з чоловіка – Білла. Та зізналась, що програш переживає важко.

"Ця втрата болить. Але ніколи не втрачайте віри в те, що боротьба була потрібною і вартувала всіх зусиль", - наголосила Клінтон.

Кандидатка зазначила, що її політична кампанія показує всім жінкам, що вони можуть і повинні бути при владі.

"Всім жінкам… хто вірив в мою кампанію та в мене… ніщо не дає мені більше гордості, ніж бути взірцем для вас. Дівчатка, хто дивиться на мене, ніколи не сумнівайтесь, що ви цінні та сильні, та заслуговуєте на будь-які можливості в цьому світі", - сказала Гілларі.

Протягом промови кандидатка багато дякувала та стримувала сльози. Після промови на запитання не відповідала, а спустилась до зали – тиснути руки своїм прихильникам.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. За його кандидатуру проголосувало 47,8% виборців. Виборники віддали достроково за республіканця 289 голосів. Демократка Гілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів виборників. Клінтон визнала свою поразку на виборах.

Європа шокована результатами президентських виборів в США

Європа шокована результатами президентських виборів в США

Повʼязані теми:

Наступна публікація