Сталі відомі подробиці майбутньої інавгурації Трампа

Сталі відомі подробиці майбутньої інавгурації Трампа

Фото: Reuters

ЗМІ розсекретили "тіньового" керівника підготовчих заходів із інавгурації.

Інавгурацію обраного президента Дональдп Трампа готує Рік Ґейтс, який співпрацював з Партією регіонів та є діловим партенером консультанта Пола Манафорта

Про це повідомляє Yahoo news з посиланням на чотири різні джерела в Республіканській партії, передає УНІАН.

Видання повідомляє, що Ґейтс є багаторічним діловим партнером та лобістом інтересів колишнього керівника виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта.

За інформацією джерел, саме він є ключовою фігурою у плануванні організації інавгурації Трампа, яка відбудеться 20 січня.

Зазначається, що він відіграє роль першого заступника Томаса Баррака, який є головою інавгураційного комітету.

Баррак своєю чергою є приватним інвестором та близьким другом Трампа.

Одне джерело назвало Ґейтса "тіньовим" керівником підготовчих заходів із інаугурації. Зокрема, він залучений до усіх справ, в тому числі до збільшення кошторису на проведення інавгурації від 50 до 75 млн дол., які потрібні для залучення артистів для розважальних заходів.

Нагадаємо,  кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. Інавгурація Трампа відбудеться 20 січня 2017 року у Вашингтоні.

Заступник колишнього голови виборчого штабу кандидата у президенти США Дональда Трампа і радника екс-президента України Віктора Януковича Пола Манафорта Костянтин Килимник міг бути пов'язаним з російською розвідкою.

Раніше видання The New York Times повідомляло, що екс-радник Віктора Януковича Пол Манафорт міг отримати 12,7 мільйона доларів протягом 2007-2012 років з прихованої каси "Партії регіонів". Водночас Манафорт заперечив отримання будь-яких грошей.

Дональд Трамп назвав аферою майбутній перерахунок голосів у Сполучених Штатах

Дональд Трамп назвав аферою майбутній перерахунок голосів у Сполучених Штатах

Повʼязані теми:

Наступна публікація