Стало відомо, кого Трамп має намір призначити послом США в ООН

Стало відомо, кого Трамп має намір призначити послом США в ООН

Фото: Reuters

44-річна Хейлі народилася у сім'ї індійських іммігрантів-сикхів.

Новообраний президент США Дональд Трамп має намір призначити послом країни в ООН губернатора Південної Кароліни Ніккі Хейлі.

Про це пише ВВС.Russian.

44-річна Хейлі народилася у родині індійських іммігрантів-сикхів, вона член Республіканської партії і наймолодший губернатор штату в США.

Зауважимо, у ході передвиборної кампанії Трампа Хейлі зізнавалася, що не є його прихильником, але і суперниці Трампа, Гілларі Клінтон, теж не симпатизувала. Під час республіканських праймеріз Хейлі спочатку підтримувала сенатор Марко Рубіо, а потім сенатора Теда Круза, однак обидва в результаті вибули з передвиборної гонки. Ніккі Хейлі була обрана на посаду губернатора Південної Кароліни 2010 рік.

Пристрасті навколо новообраного президента США Дональда Трампа досі не вщухають. І зараз увага світу прикута до його кадрової політики.

Журналісти іноземних видань, зокрема The New York Times, посилаючись на різні джерела з команди і оточення Трампа, називають чимало імен ймовірних нових високопосадовців США. ТСН.ua проаналізував, хто може зайняти ключові посади в одному з найбільш впливових держав світу.

Одіозні особистості та родичі: яку команду готує Трамп для керівництва країною

Одіозні особистості та родичі: яку команду готує Трамп для керівництва країною

Повʼязані теми:

Наступна публікація