Стрілець із Батон-Ружа був незадоволеним пригніченням афроамериканців

Стрілець із Батон-Ружа був незадоволеним пригніченням афроамериканців

Стрілець із Батон-Ружа був незадоволеним пригніченням афроамериканців

Фото: YouTube

У мережі був зареєстрований сайт на ім'я Гевіна Лонга, на якому публікувалися скарги афроамериканців на утиски з боку поліцейських.

Гевін Лонг, який розстріляв трьох поліцейських в Батон-Руж, що американському штат Луїзіана, служив морпіхом в Іраку і був незадоволений порушенням прав афроамериканців правоохоронними органами.

Про це повідомляє The Guardian.

Лонг, за інформацією New York Times, вступив до лав морської піхоти в 2005 році, в 2008-му йому присвоїли звання сержанта, у відставку він вийшов через два роки.

Як пише The Guardian, на початку 2016 року в мережі було зареєстровано сайт на ім'я Гевіна Лонга з використанням його поштової і домашньої адрес, на якому публікувалися скарги афроамериканців на утиски з боку поліцейських.

На сторінці Cosmo Setepenra в Twitter вранці в неділю з'явився запис: "Те, що ти прокидаєшся щоранку, не означає, що ти живий. А втрата фізичного тіла не означає, що ти мертвий".

На каналі Cosmo Setepenra на YouTube 10 липня було розміщено відео, на якому афроамериканець говорить про те, що приїхав в Даллас, де вбили п'ятьох поліцейських, і порівнює боротьбу темношкірих з пригніченням з боротьбою за незалежність США.

Раніше стало відомо, що вбивця трьох поліцейських у місті Батон-Руж був опізнаний як житель Канзас-Сіті Гевін Лонг, якому в неділю виповнилося 29 років. За однією з версій, злочинець міг спеціально подзвонити в службу 911, щоб заманити поліцейських в засідку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація