Стрілянина в Оклахомі: кремезний екс-в'язень вбив двох та поранив чотирьох людей

Стрілянина в Оклахомі: кремезний екс-в'язень вбив двох та поранив чотирьох людей

Стрілянина в Оклахомі: кремезний екс-в'язень вбив двох та поранив чотирьох людей

Фото: Reuters

Двоє поранених – співробітники поліції.

В американському штаті Оклахома розшукують особливо небезпечного злочинця після того, як він вбив двох та поранив чотирьох людей, у тому числі двох офіцерів поліції.

Підозрюваний у стрілянині 38-річний Майкл Венс, як вважається, озброєний автоматом Калашнікова і перебуває за кермом срібного "Mitsubishi Eclipse", передає CNN.

Інший підозрюваний у стрілянині був заарештований.

Працівники служби невідкладної допомоги в графстві Лінкольн на схід від Оклахома-Сіті повідомили, що Венс поранив двох офіцерів поліції близько 7-ї вечора за місцевим часом після того, як вони приїхали на повідомлення про стрілянину. Один з поліцейських був поранений у ступню, другий – у ногу. Поранені офіцери відкрили вогонь у відповідь, вистріливши у бік Венса щонайменше двічі.

Після стрілянини підозрюваний стрибнув у патрульну машину і поїхав до сусіднього мобільного парку, де відібрав у жінки машину, а потім вистрілив у неї. Жінка була поранена, але не потребувала госпіталізації.

Пізніше чоловіка, схожого на Венса, бачили за кермом "Mitsubishi Eclipse" - він застрелив когось на зупинці вантажівок на шосе приблизно в 200 км на захід від Оклахома-Сіті.

Окрім того, поліцейські виявили у будинку дядька Венса в Оклахомі тіла двох розстріляних людей.

Влада оголосила Майкла Венса у розшук як особливо "небезпечного злочинця". Він описується як кремезний чоловік зростом 180 см і вагою 96 кілограмів. Чоловік нещодавно вийшов із в'язниці, попереджається, що він "має хворобу і може спробувати її поширити".

Повʼязані теми:

Наступна публікація